چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار

چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار

نگهداری، چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار به روش مخصوصی انجام می‌شود. زیرا در انبارها برای نگهداری هر نوع محصول روش بخصوصی استفاده می‌شود و موجب می‌شود محصولات در هنگام نگهداری در فضای انبار آسیب نبینند و محصولات و کالاها از بین نروند. در این مطلب نواچوب با ما همراه باشید تا با نحوه چیدمان و قفسه بندی پالت MDF در انبار آشنا شوید.

روش‌های قفسه بندی در انبارها

در هر انبار با توجه به معماری انبار و نوع محصولات چیدمان خاصی برای هر محصول در نظر گرفته می شود و انواع کالاهای مختلف به روش‌های متفاوتی نگهداری می‌شوند. برای مثال اگر انبار به نگهداری مواد غذایی اختصاص داشته باشد از روش‌هایی برای قفسه بندی و چیدمان استفاده می‌شود که این مواد به سادگی دچار خرابی و فساد نشوند. این نکته در ارتباط با انواع انبارها و شرایط نگهداری هر نوع محصول در این فضا صدق می‌کند. روش‌های مختلف قفسه بندی انبارها عبارتند از:

  • کانتی لوور یا بازویی
  • وش بک
  • سنگین درایوین
  • قفسه بندی‌های خود جریان
  • پالت راک
  • قفسه بندی‌های خود راهرو
  • پانل راک
  • قفسه بندی پالت چوبی

چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف

یکی از محصولاتی که در انبارها باید با دقت ویژه‌ای نگهداری شوند ورق‌های MDF و نئوپان می‌باشند. از آنجایی که این محصولات از حساسیت بالایی برخوردار هستند، حتما باید در انبارهای سرپوشیده نگهداری شوند و همچنین چیدمان پالت های ام دی اف باید روی زمین صورت نگیرد، به این ترتیب ورق‌ها کمترین آسیب را خواهند دید.

در این نوع چیدمان قرار گرفتن پالت‌ها روی یکدیگر مانع آسیب دیدن ورق‌های بزرگ MDF می‌شود و کمک می‌کند تا در هنگام نیاز بتوان به سادگی این محصولات را جابجا و حمل و نقل کرد.

جنس پالت ها در قفس بندی ورق های MDF

برای چیدمان و قفسه بندی ورقه های ام دی اف در انبار از انواع پالت چوبی، پالت فلزی و پالت پلاستیکی استفاده می‌شود. به دلیل وزن زیاد پالت های MDF اغلب توصیه می‌شود از پالت فلزی برای چیدمان و قفسه بندی این پالت ها استفاده شود، زیرا آلیاژ فلز از مقاومت بالایی برخوردار است و امنیت این کالا بیشتر حفظ می‌شود اما به دلیل هزینه بالای پالت‌های فلزی و دشواری در جابجایی آنها بیشتر از پالت چوبی و پلاستیکی استفاده می‌شود.

نکات قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار

برای چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار حتما باید شرایط ویژه‌ای در نظر گرفته شود که مهم‌ترین آنها عبارتند از:

  • عدم نفوذ هیچ گونه رطوبت در محل قرار گیری پالت ها.
  • ورق های ام دی اف باید از سطح زمین فاصله داشته باشند که توسط پالت‌های چوبی یا چوب‌های تراش که به صورت 5 تایی روی یکدیگر چیده شده‌اند ایجاد می‌شود.
  • اگر چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار بدون هیچ فاصله‌ای از سطح زمین انجام شود علاوه بر نفوذ رطوبت، حمل و نق آنها با لیفارلک نیز با مشکل مواجه خواهد شد.
  • تعداد پالت ها در چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار باید با توجه به ابعاد انبار باشد و از قرار دادن تعداد زیادی پالت بر روی هم خودداری کنید.

نحوه چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار

1- ابتدا یک پالت چوبی یا 5 عدد چوب تراش روی سطح زمین قرار داده و اولین پالت MDF را روی آن قرار دهید.

2- سپس 5 عدد چوب تراش روی روق اول برای ایجاد فاصله با ورق دوم قرار دهید.

3- ابعاد چوبی‌های تراش زیر و روی پالت اول باید حتما 8 * 8 باشد.

4- نحوه قراگیری سایر ورق‌ها نیز باید با توجه به مراحل قبل ادامه یابند.

چیدمان دستی ورق‌های MDF

قرار دادن چوب تراش به ابعاد 8 * 8 به منظور نمایش دادن اندازه مشخص فاصله بین دو پالت می‌باشد. اگر بخواهد به صورت دستی فاصله ایجاد کنید باید بعد از قرار گرفتم ورق اول روی پالت از لبه ورق اول به اندازه 20 سانتی‌متر فاصله ایجاد کنید و با استفاده از دو قطعه چوب دو برای ایجاد فاصله مناسب بین ورق‌ها استفاده کنید. به این ترتیب جابجایی ورق‌های MDF در انبار به سادگی و با بالاترین ایمنی انجام خواهد شد.

برای چیدمان ورق‌های ام دی اف در انبارها بهتر است از قفسه‌ها و پالت‌های بسیار محکم و با دوام استفاده شود. استفاده از پالت چوبی و قفسه بندی بازویی موجب می‌شود تا ورق‌های MDF به سادگی روی این قفسه‌ها قرار گیرد و به آسانی توسط لیفتراک جابجا شوند.

اصول نگهداری از ورق‌های ام دی اف در انبار

در صورتی که از قفسه‌های بازویی برای چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار استفاده می‌کنید، بهتر است در طبقه اول قفسه از پلاستیک فشرده استفاده کنید. با این کار از تاب برداشتن ورق‌ها باگذشت زمان جلوگیری خواهید کرد.

برای خفظ ایمنی و جلوگیری از آسیب دیدن ورق‌ها را روی سطوح ناهموار قرار ندهید. این کار نه تنها موجب تاب برداشتن ام دی اف‌ها و کاهش کیفیت آنها می‌شود، بلکه احتمال سقوط آنها را نیز افزایش می‌دهد.

در لابه لای ورق‌های MDF از پارافین استفاده کنید. این کار از عرق کردن و آسیب دیدن آنها جلوگیری می‌کند.

هیچگاه ام دی اف را به صورت ایستاده در انبار نگهداری نکنید.

از قرار دادن ورق‌ها به تعداد زیاد روی یکدیگر خودداری کنید. این کار علاوه بر اینکه به محصول آسیب می‌زند، جابجایی آن توسط ماشین های مخصوص را هم دشوار می‌کند.

برای نگهداری، چیدمان و قفسه بندی ورق های ام دی اف در انبار هرگز از مکان‌ها و انبارهای سرباز استفاده نکنید. زیرا نور خورشید و رطوبت موجب آسیب دیدن این محصول می‌شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

درباره ماتماس با ما مقالاتویدئو